De juiste partners

De afgelopen jaren ontdekten we het belang van de juiste partners en gingen we op zoek naar verschillende partners om uw vastgoedinvestering maximaal te laten renderen. Want we weten als geen ander dat het deze partners zijn die elke dag opnieuw zorgen voor de meerwaarde van uw vastgoedinvestering.

  • Dankzij de inzet van onze financiĆ«le experts wordt het mogelijk om voor elk budget iets te vinden naar de wensen van onze klanten. Zij zijn namelijk perfect op de hoogte van de fiscale voordelen die u kunt slaan uit uw Holiday Suite.
  • We werken samen met verschillende erkende bouwspecialisten. Zij weten als geen ander waar de locaties met potentieel zich bevinden. Zo garanderen we niet alleen een goede en vlotte oplevering, maar ook kwaliteit die u nergens anders tegenkomt!
  • Onze verhuurservice werkt al sinds jaar en dag samen met bekende touroperators zoals Jetair en Thomas Cook. Door deze nauwe samenwerking wordt uw vakantiehuis maximaal bezet, en plukt u constant de vruchten van uw investering.